Απονομή πιστοποιήσεων ελληνικών και αγγλικών στον Σκαραμαγκά

Την απονομή των πιστοποιήσεων στους ωφελούμενους, που φιλοξενούνται στη Δομή του Σκαραμαγκά και παρακολούθησαν τα μαθήματα αγγλικών και ελληνικών μέσα στην τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά (Σεπτέμβριος 2017 – Ιούνιος 2018) πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Ιουνίου η ομάδα της Κάριτας Ελλάς.

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι γιόρτασαν την τελετή λήξης σε ευχάριστο κλίμα. Το πρόγραμμα σπουδών της σειράς μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας δημιουργήθηκε καθ’ υπόδειξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

Τα μαθήματα εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Μετάβασις – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων / μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Κάριτας Γερμανίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς , εργαζόμενους και εθελοντές της Κάριτας Ελλάς, σε όλους αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες για τις προσπάθειες και την επιτυχία τους.