Εκπαίδευση Προσφύγων στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μετάβασις», έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο σειρά μαθημάτων σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής.

Τα μαθήματα θα βοηθήσουν τους πρόσφυγες να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες στη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά και να εξοικειωθούν με τη διαχείριση των αρχείων, τις υπηρεσίες του ίντερνετ, της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και άλλων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, την επεξεργασία κειμένου, τα υπολογιστικά φύλλα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καινούργια τμήματα: κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 14:00-15:00 (αραβόφωνο τμήμα) και 17:00-18:00 (φαρσόφωνο τμήμα). Η διδασκαλία γίνεται στην αγγλική γλώσσα και υπάρχει διερμηνεία στα αραβικά και φαρσί. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 10 άτομα ανά γκρουπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μετά από εγγραφή τους στην κοινωνική υπηρεσία.
Περισσότερες Πληροφορίες:
Κοινωνικό Κέντρο Κάριτας Ελλάς Νέου Κόσμου
Ρενέ Πυώ 2Α,117 44 Νέος Κόσμος
Τηλ.: +30 2130909940

.

Computer Science courses in Caritas Hellas Social Spot in Neos Kosmos

Education for refugees on basic skills of Computer Science.

From the beginning of January, in the Social Spot of Caritas Hellas in Neos Kosmos, under the program”Metavasis”, a circle of courses on the basic skills of computer science has started. The courses will help the refugees to gain basic skills in the use of a computer but it will also help them to familiarize themselves with the management of files, internet services, email and other types of communication via the computer, editing texts, spreadsheets and social media.

New classes: Every Monday and Wednesday 14.00-15.00 (Arabic group) and 17.00-18.00 (Farsi group). The courses will be held in English and there are interpreters in both Arabic and Farsi.
Maximum number of participants: 10 person in each group.

The interested ones can sign-up after their registration in the social service.

More Information:
Social Spot Caritas Hellas Neos Kosmos
Rene Pio 2A,117 44 Neos Kosmos
Phone: +30 213-0909940

دروس للكمبيوتر في كاريتاس هيلاس – المركز الاجتماعي في نيوس كوزموس

تعليم للاجئين على المهارات الاساسية لعلم الكمبيوتر

منذ بداية كانون الثاني، في المركز الاجتماعي لكاريتاس هيلاس في نيوس كوزموس، و ضمن برنامج «ميتافاسيس”، بدئت حلقة من الدروس في المهارات الاساسية للكمبيوتر. الدروس ستساعد اللاجئين للحصول على المهارات الاساسية في استخدام الكمبيوتر و لكن سوف تساعدهم ايضا في التعرف على إدارة الملفات، خدمات الانترنيت، الايميل الالكتروني، و الانواع الاخرى للتواصل عبر الكمبيوتر ، كتابة النصوص، الجداول، و التواصل الإجتماعي.

دروس جديدة: كل إثنين و اربعاء 14:00 – 15:00 (مجموعة اللغة العربية) و 17:00 – 18:00 (مجموعة اللغة الفارسية).
الدروس سوف تقام باللغة الانكليزية و هنالك مترجمين لكلا اللغتين العربية و الفارسية.

.
اكبر عدد للمشاركين : 10 اشخاص في كل مجموعة.

المهتمين ( من يرغب بالاشتراك ) يستطيعون الالتحاق بعد التسجيل لدى الخدمة الاجتماعية

للمزيد من المعلومات:
Social Spot Caritas Hellas Neos Kosmos
Rene Pio 2A,117 44 Neos Kosmos
Phone: +30 213-0909940

دوره های کامپیوتر در مرکز اجتماعی کاریتاس هلاس
واقع در نیوس کسموس

آموزش و پرورش پناهندگان در مهارت های پایه استفاده از کامپیوتر
مرکز اجتماعی کاریتاس هلاس واقع در نیو کسمو٬ در زمینه پرگرام «متاواسی».از ژانویه دورهایی در مهارت های پایه استفاده از کامپیوتر را آغاز کرده است. این کلاس ها کمک میشه به پناهندگان برای به دست آوردن مهارت های اولیه در استفاده از کامپیوتر و مدیریت فایل ها٫ خدمات اینترنت٫ ایمیل و دیگر شکلهای متفاوت ارتباطات های اینترنتی٫ ویرایش متن٫استفاده از اکسل و رسانه های اجتماعی.
کلاس های جدید هر دوشنبه و چهارشنبه در ساعت ۰۲:۰۰ تا ۰۳:۰۰ ( به زبان عربی) و از ساعت ۰۵:۰۰ تا ۰۶:۰۰(به زبان فارسی) تدریس کامپیوتر به زبان انگلیسی است با همراهی مترجم به زبان عربی و فارسی. حداکثر تعداد شرکت کنندگان ۱۰ نفر در هر گروه می باشد.
علاقمندان می توانند بعد از ثبت نام در خدمات اجتماعی کاریتاس در کلاس های کامپیوترثبت نام کنند
برا اطلاعات بیشتر:
به مرکز اجتماعی کاریتاس یلاس در نیوکسمو مراجعه کنید.
رنه پیو ۲الفا٫ ۱۱۷۴۴ نیوکسمو
+30 213-0909940 تلفن :
neoskosmoscenter@caritasdemo4.99idesign.com ایمیل :

نيوکوس موس ميں کاريتاس ھيلاس سماجی ميں کمپيوٹر ساۂنس کے کورس

کمپيوٹرسانس کی بنيادی مہارت پرپناہ گزينوں کے لۂے تعليم
دلچسپی رکھنے واے افراد سوشل سروس ميں رجسٹريشن کے بعد ساۂن اپ کر سکتے ہہں
مذيد معلومات :
يونان ميں مہاجرينوں اور تارکين وطنوں کے ميٹاواسس انواسمنٹ پروگرام اور سماجی انصتمام
رنه پیو 2A٫ 11744 نیوکسمو
+30 213-0909940 تلفن :