Δράσεις
Εκπαίδευση στις εργασιακές δεξιότητες
Εκπαίδευση για φαρσόφωνους στις εργασιακές δεξιότητες στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στον Νέο Κόσμο

Η Κάριτας Ελλάς, πραγματοποιεί «Εκπαίδευση στις Εργασιακές Δεξιότητες» την Παρασκευή 8 Ιουνίου  από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα (φαρσόφωνο τμήμα) στο Κοινωνικό Κέντρο στο Νέο Κόσμο (Ρενέ Πυώ 2Α).

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

• Τεστ Εργασιακών Δεξιοτήτων
  • Βιωματική Εκπαίδευση
  • Βεβαίωση συμμετοχής

Στόχος της εκπαίδευσης είναι οι συμμετέχοντες να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αγορά εργασίας, γνωρίζοντας τις επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εργαστούν σε οποιαδήποτε θέση. Οι ωφελούμενοι θα εκπαιδευτούν στις παρακάτω θεματικές:

*  Επικοινωνία *  Προσαρμοστικότητα
*  Λήψη Απόφασης *  Διαχείριση χρόνου – Συνέπεια
*  Ανάλυση και επίλυση προβλημάτων *  Διαχείριση συναισθημάτων
*  Συνεργασία *  Διαχείριση άγχους
*  Δημιουργικότητα – Επιχειρηματικότητα                                                  *  Κίνητρο

Αποτέλεσμα της εκπαίδευσης θα είναι οι συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν τις απαραίτητες για την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή δεξιότητες, να λάβουν υποστήριξη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν κατά την αναζήτηση εργασίας και να ενδυναμώσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, προκειμένου να διευκολυνθούν στην εύρεση εργασίας.

Για την συμμετοχή στην εκπαίδευση απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, Ρενέ Πυώ 2A (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:30-15:30),

ή στο τηλ: 2130909940 ή στο email: neoskosmoscenter@caritas.gr

«آموزش ومهارت های کار»

در مرکز اجتماعی کاریتاس هیلاس نیوکوسمو

کاریتاس هیلاس. اموزش و مهارت های کاری انجام میدهد> روز جمعه 2018/6/8 از ساعت 14:00 صبح الی17:00  ظهر در مرکز اجتماعی نیوکوسمو (رینه پیو 2ا).

آموزش شامل موارد زیر است:

• تست مهارت های آزمایشگاهی
  • آموزش تجربی
  • گواهی مشارکت

هدف از آموزش این است که شرکت کنندگان بتوانند خود را به طور مناسب برای بازار کار آماده کنند

دانستن و مهارت های حرفه ای لازم است برای کار در هر موقعیت. شرکت کنندگان در موضوعات زیر آموزش خواهند یافت:

• سازگاری
  • مدیریت زمان – سازگاری
  • مدیریت احساسات
  • مدیریت استرس
  • انگیزه
  • ارتباطات
  • تصمیم گیری
  • تجزیه و تحلیل و حل مسئله
  • همکاری
  • خلاقیت – کارآفرینی

نتایج ازمون. شرکت کنندگان را قادر می سازد تا مهارت هایی را که برای زندگی شخصی و حرفه ای خود نیاز دارند، برای کمک به مسائلی که در هنگام جستجوی شغلی با آنها مواجه می شوند، و برای تقویت حرفه  خود به منظور یافتن کار و آسان ترشدن ان.

مشارکت در آموزش ضروری است. در مرکز اجتماعی کاریتاس هیلاس نیوس کوزموس. (رینه پیو 2ا) از روز (دوشبه الی جمعه 09:30-15:30 یا در تلفن 2130909940 و یا در ایمل

neoskosmoscenter@caritas.gr