Δράσεις
Εργαστήριο χειροτεχνίας «Arts and Crafts»
Οι ωφελούμενοι κάθε Πέμπτη 15.30 -16.30, στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στην Πλατεία Βάθης δημιουργούν χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους

To Arts and Crafts είναι ένα καινούργιο εργαστήριο που ξεκίνησε στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς, Ταρέλλα 3, Αθήνα, σύμφωνα με το Πρόγραμμα: «Κοινωνικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Στήριξης διαβίωσης ευάλωτων προσφύγων, μεταναστών και Ελλήνων» και απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες και άντρες με στόχο τη δημιουργία.

Είναι μία ομάδα που καλεί κάθε Πέμπτη 15.30-16.30 τους ωφελούμενους να συμμετάσχουν φτιάχνοντας χειροτεχνίες από απλά ή ανακυκλώσιμα υλικά.

Ενώνει το απλό με το δημιουργικό και το «μόνος μου» με το «όλοι μαζί». Δημιουργίες που γεννιούνται από φαντασία, εκφράζουν τρόπο, επικοινωνία και συνεργασία.

Arts & Crafts workshop at the Social Spot of Plateia Vathis

Arts and Crafts is a new workshop that has begun at the Social Spot of Caritas Hellas, Tarella 3, Athens, according to the Program: “Social Services and Livelihood Support to Vulnerable Refugees, Migrants and Greeks” for adult women and men with the aim of creating.

It is a group that invites the beneficiaries to participate by making handicrafts from simple or recyclable materials, every Thursday from 15:30 to 16:30.

It connected the simple with the creative and «my own» with «all together».
Creations born out of imagination, express ways, communication and collaboration.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη  από 15:3016:30!

ARTS AND CRAFTS

We are waiting for you every Thursday from 15:30 to 16:30!

اشغال والحرف اليدوية

كل يوم الاربعاء ننتظركم من الساعة 3:30 إلى 4:30

هنر و صنایع دستی

هر سه شنبه ما از ساعت 3:30 تا 4:30 منتظر شما هستیم