Δράσεις
Απονομή πιστοποιήσεων ελληνικών και αγγλικών στον Σκαραμαγκά
Οι ωφελούμενοι που παρακολούθησαν μαθήματα ελληνικών και αγγλικών από την ομάδα της Κάριτας Ελλάς γιόρτασαν τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους

Την απονομή των πιστοποιήσεων στους ωφελούμενους, που φιλοξενούνται στη Δομή του Σκαραμαγκά και παρακολούθησαν τα μαθήματα αγγλικών και ελληνικών μέσα στην τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά (Σεπτέμβριος 2017 – Ιούνιος 2018) πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Ιουνίου η ομάδα της Κάριτας Ελλάς.

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι γιόρτασαν την τελετή λήξης σε ευχάριστο κλίμα. Το πρόγραμμα σπουδών της σειράς μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας δημιουργήθηκε καθ’ υπόδειξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

Τα μαθήματα εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Μετάβασις – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων / μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Κάριτας Γερμανίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς , εργαζόμενους και εθελοντές της Κάριτας Ελλάς, σε όλους αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες για τις προσπάθειες και την επιτυχία τους.

Award Ceremony at the camp of Skaramagas

Caritas Hellas award ceremony was held at the camp of Skaramagas on Tuesday, June 12. Those beneficiaries who attended Greek and English lessons within the current academic year (September 2017 – June 2018) were awarded with certificates of the English and/or Greek language.

Both staff and beneficiaries celebrated the event in a pleasant and joyful environment. The curriculum of the English Language Courses has been designed and developed in consultation with the British Council.

The courses are part of the project «Metavasis Project – Participation, Empowerment and Social Inclusion of Refugees / Migrants in Greece» concerning the support and integration of refugees and immigrants in Greek society. The Project is run by Caritas Hellas and is funded by the German Foreign Ministry and Caritas Germany.

A big thank you and from all Caritas Hellas staff and volunteers to all participants for their hard work and congratulations to all.