Δράσεις
Απονομή πιστοποιήσεων ελληνικών, αγγλικών και υπολογιστών
Οι δάσκαλοι του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στον Νέο Κόσμο γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων

Την απονομή των πιστοποιήσεων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Κέντρου του Νέου Κόσμου, που παρακολούθησαν τα μαθήματα αγγλικών, ελληνικών και βασικών γνώσεων υπολογιστών μέσα στην τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά (Σεπτέμβριος 2017- Ιούνιος 2018) πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Ιουνίου η Κάριτας Ελλάς.

Οι δάσκαλοι του Κοινωνικού Κέντρου, περήφανοι για τους μαθητές τους, γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων σε ευχάριστο κλίμα και συνεχάρησαν όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που συμμετείχαν για τις προσπάθειες και την επιτυχία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα σπουδών της σειράς μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας δημιουργήθηκε καθ’ υπόδειξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

Τα μαθήματα εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Κάριτας Γερμανίας.

Certificate award ceremony for the Greek, English and computer courses at the Caritas Hellas’ Social Spot of Neos Kosmos

On Thursday, 28th June 2018 Caritas Hellas award certificates to the beneficiaries that attended the Greek, English and Ccomputer Courses which take place at the Social Spot of Neos Kosmos during the current academic year (September 2017- June 2018).

The educators together with the beneficiaries celebrated the event in a pleasant and joyful environment and they congratulated all participants for their hard work, their efforts and success.

The curriculum of the English Language Courses has been designed and developed in consultation with the British Council.

The courses are part of the project «METAVASIS Project – Participation, Empowerment and Social Inclusion of Refugees / Migrants in Greece» concerning the support and integration of refugees and immigrants in Greek society. The Project is run by Caritas Hellas and is funded by the German Foreign Ministry and Caritas Germany.