Δράσεις
Οι «Νέοι Κάριτας σε Δράση» προετοιμάζονται για την έκθεση φωτογραφίας «Αθήνα η Πόλη μου» στην Κρήτη
Η έκθεση πραγματοποιείται στα Χανιά 20-30 Ιουλίου και 10-20 Αυγούστου

Σεμινάριο προετοιμασίας για τη θερινή έκθεση φωτογραφίας «Αθήνα η Πόλη μου» που «ταξιδεύει» το καλοκαίρι στην Κρήτη παρακολούθησαν εθελοντές της Κάριτας Ελλάς.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, με στόχο να προετοιμαστούν οι εθελοντές ενόψει της Έκθεσης που θα γίνει στα Χανιά 20-30 Ιουλίου και 10-20 Αυγούστου.

Οι νέοι εθελοντές ενημερώθηκαν για το έργο της Κάριτας και το πρόγραμμα «Αθήνα η Πόλη μας», ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και την ομάδα «Νέοι Κάριτας σε Δράση» μέσα από μία σειρά βιωματικών εργαστηρίων.

Πλέον είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Κρήτη με τις φωτογραφίες των προσφύγων και μεταναστών που παρακολούθησαν  το εργαστήριο φωτογραφίας της Κάριτας Ελλάς και εξέθεσαν τα έργα τους στην έκθεση «Αθήνα η Πόλη μας», συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην εκστρατεία της Κάριτας Ευρώπης «Μοιράσου το ταξίδι» (#ShareJourney).