Δράσεις
Ένα Πινέλο Αφηγείται…
Από 25 έως 29 Ιουνίου τα παιδιά του Κοινωνικού Κέντρου στην Πλατεία Βάθης θα ταξιδέψουν στον κόσμο της ζωγραφικής υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Εύης Φωτοπούλου

Η Κάριτας Ελλάς οργανώνει στο τέλος Ιουνίου ένα δημιουργικό καλλιτεχνικό εργαστήρι, «Ένα Πινέλο Αφηγείται…», για τα παιδιά του Κοινωνικού Κέντρου στην Αθήνα.

Σε αυτό το εργαστήριο, διάρκειας μιας εβδομάδας, από 25 έως 29 Ιουνίου, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον κόσμο της ζωγραφικής, και μέσα από τα χρώματα και τις λέξεις, θα δώσουν σχήμα και θα μας ταξιδέψουν με τη σειρά τους στον κόσμο που ονειρεύονται. Τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού είναι να δώσουμε ζωή στις σελίδες ενός δικού μας βιβλίου.

Η γνωστή εικαστικός Εύη Φωτοπούλου θα έχει την επιμέλεια και τη φροντίδα του δημιουργικού αυτού εργαστηρίου και θα οδηγήσει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της ζωγραφικής.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Στήριξης διαβίωσης ευάλωτων προσφύγων, μεταναστών και Ελλήνων

A Paint Brush’s stories…

In June, Caritas Hellas organizes a creative artistic workshop,  «A Paint Brush’s stories…», for the children of Athens’ Social Spot.

In this workshop, which will take place between June 25th and 29th, children will have the chance to take a journey in the world of painting. And, also, they will have the opportunity to shape and to approach the world they dream of, using colors and words.

This journey’s final destination is to breathe life into the pages of our own book.

The well-known visual artist Evi Photopoulos will be the curator of this creative workshop and will guide the children on their journey to the magical world of painting.

The action will be carried out in the framework of the “Social Services and Livelihood Support to vulnerable refugees, migrants and Greeks” project.