Δράσεις
Επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή
Οικογένειες που διαμένουν στα διαμερίσματα της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη παρακολούθησαν την ψηφιακή έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο»

Το Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, οικογένειες που διαμένουν στα διαμερίσματα της Κάριτας Ελλάς στην περιοχή της Κυψέλης.

Οι ωφελούμενοι έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την επίσκεψή μας στο μουσείο. Για μια ακόμη φορά προσπαθήσαμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μάθουν να κινούνται μέσα στην πόλη, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομοι.

Μέσω της περιήγησής μας στο μουσείο, τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ψηφιακή έκθεση με τίτλο «Σεισμός στο Μουσείο». Η έκθεση επιτρέπει στους επισκέπτες να «περιηγηθούν» και να γνωρίσουν καλύτερα αυτό το φυσικό φαινόμενο μέσα από διαδραστικές εφαρμογές και καινοτόμες μεθόδους υψηλής τεχνολογίας.

Visiting Goulandri Museum

On Friday 8 of June, families living in apartments of Caritas Hellas around Kipseli area visited the Goulandri’s Museum in Kifissia.

The refuges enjoyed the visit to the museum. Once again, we tried to give people the chance to learn how to move around the city and become autonomous.

Through our visit in Goulandri’s Museum, children and their parents had the opportunity to become aware of environmental issues. In addition, children had the opportunity to attend the digital exhibition titled «Earthquake in the Museum». The exhibition allows visitors to «navigate» and learn more about this natural phenomenon through interactive applications and innovative high-tech methods.