Δράσεις
Γιορτή της Άνοιξης στο Κοινωνικό Κέντρο στην πλ. Βάθης
Η Κάριτας Ελλάς γιόρτασε τον ερχομό της άνοιξης και την Περσική (Ζωροαστρική) Πρωτοχρονιά

Την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή την Περσική Πρωτοχρονιά και την πρώτη μέρα της Άνοιξης που γιορτάζονται στις 21 Μαρτίου, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στην πλατεία Βάθης, διοργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή.

Όλοι μαζί, παιδιά και μεγάλοι, το προσωπικό, οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Κέντρου, μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, μέσα από την ειρηνική μας συνύπαρξη, δώσαμε μήνυμα ειρήνης, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και αγάπης.

Γέλια, μουσική, χορός, τραγούδι, δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους ήταν τα συστατικά της όμορφης αυτής γιορτής.  Τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους βραχιολάκια και έβαψαν αυγά, και οι μεγάλοι έφτιαξαν στεφάνια από λουλούδια και δημιούργησαν καλλιτεχνικές χειροτεχνίες. Στη γωνιά του face painting για τα παιδιά, προσωπικό και μαμάδες ανέλαβαν να στολίσουν τα προσωπάκια των μικρών μας φίλων και μια χορωδία 4 κοριτσιών τραγούδησε παραδοσιακά Αφγανικά τραγούδια με τη συνοδεία μουσικού οργάνου (συνθεσάιζερ).

Κοινωνικό Κέντρο Κάριτας Ελλάς, Ταρέλλα 3 Αθήνα, τηλ. 210-5225659
Πρόγραμμα: «Κοινωνικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Στήριξης διαβίωσης ευάλωτων προσφύγων, μεταναστών και Ελλήνων»

Last week, on the occasion of the Persian New Year’s Day and the first day of spring celebrated on March 21st, we organized at the Social Spot of Caritas Hellas at plateia Vathis, a big celebration.

Children and adults, the staff and the beneficiaries of the Social Spot, together with their families and friends we gave a message of peace, of mutual respect, solidarity and love, through our peaceful gathering.

Laughter, music, dance, singing, creative activities for young and adults were the ingredients of this beautiful celebration. The children made their own bracelets and painted eggs, and the adults made wreaths of flowers and created artistic crafts. In the corner of face painting for children, staff and mums decorated the faces of our little friends and a choir of 4 girls sang traditional Afghan songs accompanied by a live synthesizer.

Caritas Hellas Social Spot, Tarella 3, Athens tel. 2105225659
Program: “Social Services and Livelihood Support to Vulnerable Refugees, Migrants and Greeks”