Δράσεις
«Ημέρα Γυναικών» στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο
Στόχος του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών

Η Κάριτας Ελλάς έχει καθιερώσει την «Ημέρα Γυναικών» κάθε Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα στο Κοινωνικό Κέντρο στο Νέο Κόσμο (Ρενέ Πυώ 2Α).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• 11:00-14:00 ομάδα ομορφιάς (καλλωπισμός μαλλιών & φρυδιών, μανικιούρ, χένα)
• 12:00-13:00 κοπτική – ραπτική
• 14:30-16:00 συζητήσεις κοινωνικού προβληματισμού
• 16:30-19:00 μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αρτοποιία

Στόχος του προγράμματος της «Ημέρας» είναι να ενδυναμώσει και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, και να τις βοηθήσει να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους.

Επίσης, βασικός σκοπός των συναντήσεων είναι να δοθεί στις ωφελούμενες η ευκαιρία να συναντηθούν σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για αμοιβαία υποστήριξη και ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και ενδυνάμωση της κριτικής σκέψης τους.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέλθουν στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, Ρενέ Πυώ 2A, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:30-15:30, Τηλ: 2130909940, email: neoskosmoscenter@caritas.gr

«Day for Women» to the Social Spot of Caritas Hellas in Neos Kosmos

Every Friday, in the Social Spot of Neos Kosmos (Rene Pio 2A) Caritas Hellas, carries out a Day for Women from 11:00 until 19:00 in the afternoon.

The schedule is:

• 11:00-14:00 beauty group (hairstyle & treatment for eyebrows, manicure, henna)
  • 12:00-13:00 sewing and couture
  • 14:30-16:00 social discussion group
  • 16:30-19:00 cooking, pastry, baking

The main goal of the “Day” is to empower and enhance the self-confidence of the women and help them improve their abilities and skills. Furthermore, the groups’ purpose is to give the beneficiaries an opportunity to express themselves, exchange ideas and share their experiences in a safe space with mutual support for each-other.

For any further information, additional question or support, Beneficiaries should visit Caritas Social Spot at Neos Kosmos, Rene Pio 2Α, Monday to Friday, 09:30-15:30, Tel: 2130909940, email: neoskosmoscenter@caritas.gr

Δείτε την ανακοίνωση στα αραβικά (ARABIC يوم للمرأة في المركز الاجتماعي لكاريتاس هيلاس في نيوس كوزموس), φαρσί (FARSI روز زنان در مرکز اجتماعی کاریتاس هیلاس نیوس کوسموس) και ουρντού (URDU خواتین کے لئےدن نیوس کوسمس میں کاریتاس ھیلاس کے سوشل سماجی جگہ پر).