Δράσεις
Η Κάριτας Ελλάς τιμά και βραβεύει τους επιτυχόντες στις εξετάσεις Ελληνομάθειας
Τους μαθητές της βράβευσε η Κάριτας Ελλάς

Εκδήλωση για τη βράβευση των υποψηφίων μαθητών που πέρασαν με επιτυχία στις εξετάσεις Ελληνομάθειας, επίπεδο Α2, τον περασμένο Νοέμβριο, διοργάνωσε το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στην πλατεία Βάθης.

Περισσότεροι από 30 ενήλικες από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράν, τη Νιγηρία, την Ιορδανία, την Ακτή Ελεφαντοστού, το Κονγκό, το Καμερούν, την Αίγυπτο, την Τουρκία, το Μπαγκλαντές και άλλες χώρες που παρακολουθούν μαθήματα ελληνικής γλώσσας στο Κοινωνικό Κέντρο, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία εκτός από το να τιμήσουμε και να βραβεύσουμε τους επιτυχόντες στις εξετάσεις, υπήρξε και μια καλή ευκαιρία να παρακινήσουμε, να εμπνεύσουμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες όλων εκείνων που παρακολουθούν μαθήματα ελληνικής γλώσσας και σκοπεύουν να περάσουν τις εξετάσεις το καλοκαίρι.

Αυτή η συγκέντρωση έδωσε την ευκαιρία σε όλους να γνωριστούν μεταξύ τους, καθώς είναι όλοι νέοι άνθρωποι που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Οι παρευρισκόμενοι εξεπλάγησαν και συγκινήθηκαν από την ομιλία ενός εφήβου ηλικίας 18 ετών που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Κάριτας Ελλάς, τη δασκάλα του και όλους εκείνους που τον βοήθησαν και τον βοηθούν όλο αυτό τον καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς σε όλους αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες για τις προσπάθειες και την επιτυχία τους, καθώς και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο μας.

Βράβευση Κοινωνικό Κέντρο Πλατεία Βάθης

Caritas Hellas honors and awards the students that succeeded to the Greek language exams

The Caritas Hellas Social Spot in Athens (Vathis square) organized an event to award the candidates who succeeded in the examinations of Greek language, level A2 of past November.

More than 30 adults from Syria, Afghanistan, Iran, Νigeria, Jordan, Cote d’Ivoire, Kongo, Camerron, Egypt, Turkey, Bangladesh and other countries that attend Greek language classes at the Social Spot, attended the event in which apart honoring and awarding those that succeeded to the Greek language exams, it was a good opportunity to motivate, inspire and strengthen the efforts of all those that attend Greek language classes and intend to pass the exams in coming summer.

This gathering gave the opportunity to all to get to know each other as they are all young people sharing common interests. Everybody was surprised and moved by the speech of a 18years old adolescent who expressed his gratitude to Caritas, his teacher and all those who helped him and continue to help him since he arrived in Greece.

A big thank you to all those men and women for their efforts and success as well as their trust to our work.