Δράσεις
Νέα Βιβλιοθήκη για τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας
Βιβλιοθήκη για τους μικρούς μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Μάνδρας δημιούργησε η Κάριτας Ελλάς.

Το 2ο Δημοτικό ήταν ένα από τα σχολεία της Μάνδρας τα οποία επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου. Επισκεφτήκαμε το σχολείο κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας κυρίας Νότας Ρεντούμη και διαπιστώσαμε ότι η βιβλιοθήκη για τους μαθητές είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά της εταιρείας «Δημητριακή», κατασκευάσαμε, με τη βοήθεια του κυρίου Μάνθου Δελλατόλα και της DellatolasDesign, έναν καινούργιο πολύ όμορφο χώρο για τα παιδιά στη μεγάλη αίθουσα στην είσοδο του σχολείου.

Η αίθουσα χωρίστηκε με γυψοσανίδα, βάφτηκε και εξοπλίστηκε με αντιολισθητικό πάτωμα, βιβλιοθήκες, ράφια, και τραπέζια και καρέκλες για τους μικρούς μαθητές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και όλοι, στην Κάριτας Ελλάς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δημιουργήσαμε έναν όμορφο χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του 2ου δημοτικού σχολείου Μάνδρας κι ευχαριστούμε τους ανθρώπους της «Δημητριακής» και της DellatolasDesign, με τη συμβολή των οποίων καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους.