Δράσεις
Το τελευταίο κουδούνι χτύπησε και φέτος
Γιορτή στον ξενώνα της Κάριτας Ελλάς στην Καλλιθέα για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς και τη συμμετοχή μας στη πρωτοβουλία της Κάριτας Ευρώπης «Μοιράσου το Ταξίδι» (#ShareJourney), που εγκαινίασε ο Πάπας Φραγκίσκος και ξεκίνησε για την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κάριτας Ελλάς, μαζί με τους ωφελούμενους που διαμένουν στον ξενώνα και τα διαμερίσματα της Καλλιθέας, οργανώσαμε την πιο τρυφερή γιορτή.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση των παιδαγωγών μας, κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τα όμορφα θεατρικά παιχνίδια που παρουσίασαν, καθώς και με τα καταπληκτικά αυτοσχέδια κοστούμια τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι άνθρωποι από την τοπική και τη σχολική κοινότητα μας στήριξαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που γέμισαν τη γιορτή μας με όμορφα χαμόγελα…

The bell rang for last time this year

In order to celebrate the end of the school year and to participate in the Caritas Europa’s campaign «Share the Journey» (#ShareJourney),  launched by Pope Francis last September, Caritas Hellas and the beneficiaries, who resident in the shelter and the apartments of Kallithea cluster, organized the happiest celebration.

The children guided by their educators presented an impressive performance. People from the local and the school community participated in the event.

Many thanks to the children who filled our celebration by beautiful smiles…