Η Κάριτας στο ACTION 24

by caritas-athens Ιανουάριος 10, 2017 13:07

Το έργο της Κάριτας στην εκπομπή "Χ2" του ACTION24

Αφιερωμένη στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που με τις δράσεις τους βρίσκονται κοντά στο συνάνθρωπο, αποδεικνύοντας ότι όταν η αλληλεγγύη ενώνει τους ανθρώπους τα αποτελέσματα είναι θαυμαστά, ήταν η εκπομπή «Χ2» του Γιάννη Πολίτη στην τηλεόραση του Action24.

Στο στούντιο βρέθηκαν και μίλησαν για το φιλανθρωπικό τους έργο οι: Νικήτας Κανάκης των "Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος", η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου του "Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος‘‘, η Άννα Γριμάνη από τις ‘‘Καρδιές για Όλους‘‘, ο Δημήτρης Νέντας από την ‘‘ Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων - Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας‘‘ και η Ελένη Κάραμποττ μέλος του ΔΣ της Κάριτας Αθήνας και της Κάριτας Ελλάς!

Στα πρόσωπα που ξεχώρισαν από την κοινωνία μας (ενότητα την οποία παρουσιάζει η εκπομπή «Χ2» κάθε Τρίτη), φιλοξενήθηκε η Βαρβάρα Μεταλληνού, η οποία συμμετείχε σε ομάδα φοιτητών νομικής του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εικονικής Διαιτησίας στο Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής, ανάμεσα σε 106 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, όπως Harvard University, King's College University London, Hong Kong University, University of Buenos Aires, University of Ottawa, St Petersburg State University και University of Miami.

Ο κορυφαίος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου με το πιάνο του και η σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα έδωσαν εορταστική νότα στην εκπομπή λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή X2 με τον Γιάννη Πολίτη (20 Δεκεμβρίου 2016): http://action24.gr/video-on-demand/x2