Νέα θέση εργασίας στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στην Αθήνα

by caritas-hellas Νοέμβριος 09, 2017 08:56

Υπεύθυνο Συντονιστή Πεδίου για το Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Αθήνα αναζητά η Κάριτας Ελλάς.

Η προκήρυξη της θέσης εργασίας αφορά το πρόγραμμα που υλοποιεί η Κάριτας Ελλάς με τίτλο «Κοινωνικές Υπηρεσίες και Ασφαλής Διαμονή σε Πρόσφυγες και Μετανάστες στην Ελλάδα». Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Κάριτας Ελλάς, σε συνεργασία με τους εταίρους της, παρέχει στέγαση και  ασφαλή διαμονή σε οικιστικά συγκροτήματα σε αστικές και ημιαστικές περιοχές της Αθήνας, σε ευπαθείς ομάδες προσφύγων και μεταναστών από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν, το Ιράν και άλλες χώρες, οι οποίοι προβλέπεται να μετεγκατασταθούν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη ή αιτούνται άσυλο για να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης, περιλαμβανομένης της πρόσβασης σε διαχείριση υποθέσεων, παροχή πληροφόρησης και παραπομπές σε Υπηρεσίες Οργανισμών για την κάλυψη διαφόρων αναγκών τους, οργάνωση και συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, καθώς και σε ευκαιρίες μάθησης και καλλιέργειας των δεξιοτήτων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους, όπως περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη, έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά είτε με επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Κάριτας Ελλάς, Καποδιστρίου 52, Πλατεία Βάθης στην Αθήνα, στον 7ο όροφο.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ