Ο Ερυθρός Σταυρός επισκέπτεται τον ξενώνα της Κάριτας Ελλάς στα Πατήσια

by caritas-hellas Ιανουάριος 10, 2018 16:01
Την πρώτη της επίσκεψη σε ξενώνα της Κάριτας Ελλάς στα Πατήσια πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου κινητή ιατρική ομάδα του Ισπανικού και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Κάριτας Ελλάς.

Η κινητή μονάδα, αποτελούμενη από ένα γενικό ιατρό, μια νοσοκόμα και μία διερμηνέα Αραβικών, παρείχε υπηρεσίες  πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης σε ωφελούμενους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή. Συνολικά, εξετάστηκαν 14 άνθρωποι. Η δράση θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα.

In the framework of Caritas Hellas' cooperation with the mobile medical unit, operated by the Spanish and Greek Red Cross for the provision of basic health care, on Tuesday 9th of January, the mobile medical unit, consisted of a doctor, nurse and Arabic interpreter, held its first visit to Caritas Hellas shelter in Patisia, where it provided services to beneficiaries living in the area.

In total, they provided medical services to 14 beneficiaries. The action will take place twice a month.