Πέντε «μαθητές» της Κάριτας Ελλάς πέτυχαν στις εξετάσεις ελληνομάθειας

by caritas-hellas Δεκέμβριος 29, 2017 11:09
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Ελληνομάθειας αναρτήθηκαν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης. Στις εξετάσεις συμμετείχαν πέντε μαθητές που παρακολούθησαν μαθήματα στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στην Πλατεία Βάθης έχοντας ολοκλήρωσει το Α2 επίπεδο Ελληνικών.

Ο Μουσταφά, ο Ντιντάρ , ο Μαχντί , η Τσικόντι και ο Σερ πέτυχαν στις εξετάσεις Ελληνομάθειας του περασμένου Νοεμβρίου. Τα παιδιά, τα οποία παρακολούθησαν ανελλιπώς επί 11 μήνες τα μαθήματα στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς, έμαθαν Ελληνικά, οι περισσότεροι από το μηδέν, και ταυτόχρονα έδωσαν  πολλά μαθήματα ζωής στην δασκάλα τους.

Τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη επιτυχίες και χαρές!

On Thursday 21 of December,  the results of the examinations of Greek language were posted by the General Secretariat for Lifelong Learning where 5 students participated, having completed the A2 level of Greek.

Mustafa, Dhidar, Mahdi, Tsikti and Ser succeeded in the examinations of Greek language of last November. Our students who attended for 11 months the courses at the Caritas Social Spot, at Vathis square, learned Greek most of them from zero point, giving all this time many and great life lessons to their teacher.

We wish their life to be full of successes and joys!