Συγχαρητήρια Zohir! - Congratulations Zohir!

by caritas-hellas Δεκέμβριος 27, 2017 12:19
Σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατάφερε να εισαχθεί ο Mohamed Zohir Bouazri, ωφελούμενος του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Zohir πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις αλλά και τη συνέντευξη για τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα «Education Unites: from Camp to Campus» που υλοποιείται από το American College of Thessaloniki (ACT) με χρηματοδότηση της Αμερικανικής Πρεσβείας Αθηνών. Κι όλα αυτά με την καθοδήγηση της Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κωνσταντίνας Χατζούδη και της εκπαιδευτικού του Κοινωνικού Κέντρου Δώρας Σεϊτανίδου. Το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στη Θεσσαλονίκη έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Zohir εκφράζοντας χαρά και περηφάνεια για την επιτυχία του:

Συγχαρητήρια Zohir και Καλή Σταδιοδρομία!
Το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τον κύριο Mohamed Zohir Bouazri για την επιτυχή εισαγωγή του στο Πρόγραμμα Education Unites: from Camp to Campus που υλοποιείται από το American College of Thessaloniki (ACT) με χρηματοδότηση της Αμερικανικής Πρεσβείας Αθηνών. Ο κος Bouazri, με την καθοδήγηση της Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κωνσταντίνας Χατζούδη και της εκπαιδευτικού του Κοινωνικού Κέντρου Δώρας Σεϊτανίδου, κατάφερε να αιτηθεί εγκαίρως, να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα και να αντεπεξέρθει στη συνέντευξη για το Πρόγραμμα.
Όλο το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου εύχεται στον κο Bouazri καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του και η επιτυχία αυτή να είναι ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην περαιτέρω εξέλιξή του.

Congratulations Zohir and all the best!
The Social Spot of Caritas Hellas in Thessaloniki is pleased to congratulate Mr Mohamed Zohir Bouazri for his acceptance to the Education Unites: from Camp to Campus program of the American College of Thessaloniki (ACT) which is funded by the American Embassy of the United States of America. Mr Bouazri, led by the Social Spot’s Career Counselor, Konstantina Chatzoudi, and its educator, Dora Seitanidou, managed to apply on time, to successfully pass the English language exam and to cope with the program’s interview.
The Social Spot’s staff wishes Mr. Bouazri the best for his studies and hopes that this success is a new dynamic start to his further development.