Μαθήματα Ζωγραφικής σε Έλληνες, Πρόσφυγες και Μετανάστες

by caritas-athens Απρίλιος 28, 2017 14:22
Μαθήματα ζωγραφικής, με δωρεάν συμμετοχή, προσφέρει το Κέντρο Συμβουλευτικής της Κάριτας Αθήνας σε Έλληνες, μετανάστες και πρόσφυγες.

Τα εργαστήρια ζωγραφικής απευθύνονται σε ανθρώπους ανεξαρτήτου εθνικότητας, ηλικίας και φύλου, που ψάχνουν να βρουν διέξοδο στα προβλήματά τους και επιθυμούν να εκφράζονται δημιουργικά και πραγματοποιούνται στο Κέντρο Συμβουλευτικής επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 8 (4ο όροφο) στην Ομόνοια, ανά 15νθημερο και ώρα: 13.00 -15:00.

Υπεύθυνη των εργαστηρίων είναι η εικαστικός Μελίνα Μωϊσιδέλη, κάτοχος μάστερ στη «Θεωρία και Πρακτική στις Σύγχρονες Πλαστικές Τέχνες» από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, η οποία έχει ειδικευτεί στο «Σχέδιο, Ζωγραφική και Καλλιτεχνική Γραφιστική» στο Ινστιτούτο Per l Arte e il Restauro στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Έχει πραγματοποιήσει δώδεκα προσωπικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Φιλανδία και Μεξικό, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από τριάντα συλλογικές εκθέσεις σε Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Μεξικό, Κούβα, Αργεντινή και Ελλάδα, έχει διοργανώσει διάφορα εργαστήρια στην Εθνική Σχολή Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Χαρακτικής “La Esmeralda” στο Μεξικό, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον μεγάλο εκλιπόντα Έλληνα καλλιτέχνη Γιάννη Κουνέλλη.

Για το ταλέντο και τις επιδόσεις της έχει διακριθεί σε αρκετούς διαγωνισμούς και Biennale .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας  στο τηλέφωνο:

210 3317471 ή στέλνοντας email στο: caritashelpcenter@caritasathens.gr
Date: