Δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε αλλοδαπούς από τους Μαριανούς Αδελφούς - Greek language courses for free to foreigners by the Marist Brothers

by caritas-hellas September 11, 2017 14:23
Δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς συνανθρώπους μας προκειμένου να τους βοηθήσουν να ενταχθούν ευκολότερα και ταχύτερα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά οι Μαριανοί Αδελφοί και οι λαϊκοί συνεργάτες τους, συμπληρώνοντας 11 χρόνια προσφοράς σε αυτό τον τομέα.

Τα δύο δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα παραδίδονται στην οικία των Μαριανών Αδελφών στην οδό Αγίας Κυριακής 36, στο Παλαιό Φάληρο (πίσω ακριβώς από την ομώνυμη Εκκλησία, στη Λεωφόρο Αμφιθέας) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (18:00 έως 20:00), από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο.

Φέτος, οι εγγραφές και η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 από τις 18:00 έως  τις 20:00, ενώ το πρώτο μάθημα θα γίνει την Πέμπτη 5 του μηνός κατά τις ίδιες ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες κάθε Δευτέρα (11:00- 12:00) στα τηλέφωνα 210 2522402 & 210 9418011, ή πηγαίνοντας στο Κέντρο «Αγία Κυριακή», την ημέρα και την ώρα των μαθημάτων

Modern Greek language lessons for free to the foreign fellow citizens are offered by the Marist Brothers and their laic collaborators to help them integrate more easily and faster into the Greek society, completing 11 years of offer in this field!

The two hours, twice a week, lessons are taking place at the residence of the Marist Brothers at the Agia Kyriaki’s Center (36, Ayias Kyriakis Street, at Paleo Faliro, just behind the homonymous Church, at Amphitheas Avenue) every Monday and Thursday (18:00 to 20:00), from October until May.

This year's registration and first meeting will take place on Monday 2 October 2017 from 18:00 to 20:00, and the first lesson on Thursday the 5th of the month at the same time.

For more information you can call every Monday (11:00 to 12:00) at 210 2522402 & 210 9418011, or by visiting Agia Kyriaki’s Center, the day and the hours when lessons take place.