Τα «μαθήματα ομορφιάς» ξεκίνησαν στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στη Θεσσαλονίκη

by caritas-hellas October 12, 2017 09:36
Μαθήματα Ομορφιάς κάθε Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο «Μάθημα Ομορφιάς». Γυναίκες μετανάστριες από Ιράν, Συρία και Αφγανιστάν συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου και συζήτησαν για τη γυναικεία ομορφιά και την περιποίηση, ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες.

Η εκπαιδεύτριά τους, μια γυναίκα από τον Ιράν, η οποία διέθετε Κέντρο Αισθητικής στη χώρα της, πήρε τα ηνία και παρέδωσε το πρώτο μάθημα. Η Ιρανή εθελόντρια θα συνεχίσει τα μαθήματα και την επόμενη εβδομάδα.

Caritas Hellas is starting «Beauty Groups», every Wednesday at 12:00, at Social Spot in Thessaloniki

Ον Wednesday 11th of October, in Caritas Hellas’ Social Spot in Thessaloniki, the first “Beauty Group” took place. Women from Syria, Iran and Afghanistan participated and shared opinions about beauty.

A woman from Iran, as volunteer coach, helped to implement the session and she took care of other women’s hands.

The group will be continued the following week