Εκδηλώσεις
Γιορτή για την πρώτη μέρα της Άνοιξης
Γιορτή για την πρώτη μέρα της Άνοιξης
Οι ωφελούμενοι της Κάριτας Ελλάς γιορτάζουν τη δική τους πρωτοχρονιά

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στα Κάτω Πατήσια. Σε συνοικιακό, παραδοσιακό καφενείο της γειτονιάς, θα πραγματοποιηθεί μία γιορτή των φαρσόφωνων ωφελούμενων της Κάριτας Ελλάς, από όλους τους ξενώνες και τα διαμερίσματα.

Αφορμή αυτής της συνάντησης αποτελεί ο εορτασμός της πρωτοχρονιάς (Newroz) δηλαδή της νέας ημέρας, που θεωρείται ημέρα εορτασμού της άνοιξης, γνωστή στο Ιράν, το Κουρδιστάν και το Αφγανιστάν.

Μεταφορικά, η καινούργια μέρα συμπίπτει με την καινούργια ζωή – «πρώτη μέρα της άνοιξης και της αναγέννησης της φύσης».

Στη συνάντηση αυτή, που οργανώνεται από μέλη του προσωπικού της Κάριτας Ελλάς, θα παρευρεθούν και ενεργά μέλη της κοινότητας και του σχολείου, που μας έχουν στηρίξει σε όλες μας τις προσπάθειες. Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος GESIR .

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη μας χαρά

On Wednesday 21/03/2018 at 12.00 p.m., at Saint Nikolaos Square, Kato Patissia, our Afghani beneficiaries who live in our shelters and apartments, will organize an event in order to celebrate their traditional Holiday, which called Newroz (New Year’s Day).

Neuruz means the New Day, so the beginning of the spring and nature reborn!

The whole event will be facilitated by Caritas Hellas staff. Invited members of host community will also attend the event in the frame work of GESIR program.

We are looking forward to welcome you!

Διαβάστε ακόμη...