Επικαιρότητα
Ο Αποστολικός Νούντσιος στην Ελλάδα επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της Κάριτας Ελλάς
Ο νέος Αποστολικός Νούντσιος στην Ελλάδα στα γραφεία της Κάριτας

Τα γραφεία της Κάριτας Ελλάς στην πλατεία Βάθης επισκέφτηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ο νέος Αποστολικός Νούντσιος στην Ελλάδα, Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Savio Hon Tai-Fai, S.D.B, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας Πανοσιολογιότατο π. Massimo Catterin.

Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο π. Savio Hon και τον Πανοσιολογιότατο π. Massimo Catterin υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Κάριτας Ελλάς Πανοσιολογιότατος π. Αντώνιος Βουτσίνος, η Γενική Γραμματέας Ελισσάβετ Ιουστινιανού, η Διευθύντρια Μαρία Αλβέρτη και η Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών Λιζέττα Μηλιάρη, ενώ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε μια αδελφική και εγκάρδια ατμόσφαιρα παραβρέθηκε όλο το προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Κάριτας Ελλάς.

Ο Αποστολικός Νούντσιος ενημερώθηκε για τη δομή και τις δράσεις της Κάριτας Ελλάς και άκουσε με ενδιαφέρον όλες της πληροφορίες για τα προγράμματα που εκπονούνται σε όλη την Ελλάδα, τόσο με αιχμή την προσφυγική κρίση όσο και στην κατεύθυνση της βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης πληροφορήθηκε για το Προσφυγικό Έργο της Κάριτας Αθήνας από τον Φίλιππο Σαλίμπα, Διευθυντή Λειτουργίας της Κάριτας Αθήνας.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Savio Hon μετέφερε σε όλο το προσωπικό την ευλογία και τις ευχές του Αγίου Πατέρα Πάπα Φραγκίσκου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελεί η Κάριτας.