Αποφοίτηση μαθημάτων

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, οι 54 συμμετέχοντες στα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών που πραγματοποιούνταν από τον Οκτώβριο του 2018 στο Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη γιόρτασαν την ολοκλήρωση των μαθημάτων τους για τη φετινή χρονιά.

Η συγκίνηση αλλά και η χαρά ήταν μεγάλη, τόσο από τους μαθητές όσο και από την εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Οι μαθητές ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους πάνω σε διαφορετικά επίπεδα σπουδών τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά (Α0, Α1, Α2, Β1). Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τμήματα γραφής, για άτομα που μιλάνε ελληνικά, αλλά δε γνώριζαν να γράφουν και να διαβάζουν.

file2-111 file5-95 file-112_opt (1)
<
>

 

Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τις βεβαιώσεις τους, με ενθουσιασμό και περηφάνια, απολαμβάνοντας την τελετή με τους συμμαθητές τους, βγάζοντας φωτογραφίες και γελώντας με τις επιτυχίες τους.

Δόθηκε από όλους, μαθητές και εργαζόμενους της Κάριτας Ελλάς η υπόσχεση να τα ξαναπούμε από κοντά στις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ! !

Τα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Κοινωνική και Οικονομική ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα» που αφορά την υποστήριξη και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Ελβετίας.