Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Αποθήκης στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή το 2ο σεμινάριο κατάρτισης στον τομέα της «Διαχείρισης Αποθήκης» σε συνεργασία με την εταιρεία  Alpha Plan Consultants στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο. Το πρώτο μάθημα περιελάμβανε επίσκεψη στην μεγάλη αποθήκη Μetron Logistics στον Ασπρόπυργο όπου οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις εγκαταστάσεις μιας μεγάλης αποθήκης, τις καθημερινές της λειτουργίες και τον τρόπο εργασίας που θα μάθουν παρακολουθώντας το συγκεκριμένο σεμινάριο.

 

Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Κέντρου ενώ τα πρακτικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται με επισκέψεις σε χώρους αποθηκών.

Το ωράριο είναι ιδιαιτέρως εντατικό, με σκοπό όχι μόνο να προωθήσει την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο τομέα επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά ακόμα περισσότερο, με απώτερο στόχο τα άτομα να διασυνδεθούν με την αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στο πρώτο μάθημα ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα!

Το σεμινάριο κατάρτισης εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας