«Ημέρα Αποφοίτησης» των συμμετεχόντων στο σεμινάριο κατάρτισης στο Social Media Marketing

Social Media Marketing

Την Παρασκευή 17 Μαϊου συνδιοργανώθηκε από την Κάριτας Ελλάς και την Odyssea, μια εκδήλωση σχετικά με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κατάρτισης στο αντικείμενο του Social Media Marketing που από κοινού πραγματοποίησαν κατά το διάστημα των 2,5 περίπου τελευταίων μηνών.

Συνολικά, 21 συμμετέχοντες στο εντατικό αυτό σεμινάριο κατάφεραν να ολοκληρώσουν το εν λόγω πρόγραμμα κατάρτισης και να λάβουν, σε μια τελευταία συνάντηση γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση τις βεβαιώσεις παρακολούθησης τους.

Οι αποφοιτήσαντες πλέον, ευχαρίστησαν τόσο την Κάριτας Ελλάς και την Odyssea που τους έδωσαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στον τομέα του Social Media Marketing, όσο και τους καθηγητές τους για την πολύτιμη γνώση, και καθοδήγηση που τους παρείχαν σε όλη αυτήν τους την πορεία. Μοιράστηκαν μαζί μας προτάσεις και αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην οργάνωση τέτοιων εκπαιδεύσεων, και φυσικά τις ιδέες τους και πώς θα μπορούσαν να τις υλοποιήσουν επαγγελματικά στο μέλλον που βρίσκεται απλά μπροστά τους!

social media seminar file5-49 file12-7
<
>

Το σεμινάριο κατάρτισης εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Κοινωνική και Οικονομική ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα» που αφορά την υποστήριξη και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Ελβετίας.