Αφρικανικό Φεστιβάλ στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο

Η Ομάδα Αφρικανών Γυναικών της Κάριτας Ελλάς διοργανώνει και σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00-19:00 στο Αφρικανικό Φεστιβάλ, στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο (Ρενέ Πυώ 2Α).

Ελάτε για να γνωρίσουμε μαζί την αφρικανική κουλτούρα και να διασκεδάσουμε σε αφρικανικούς ρυθμούς, με γεύσεις από το Καμερούν και το Κονγκό, αφεψήματα και αναψυκτικά από τη Γκάνα, χορό, χειροτεχνίες και αφρικανικό κινηματογράφο!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δηλώσεις συμμετοχής στη Κοινωνική Υπηρεσία του κέντρου (Ρενέ Πυώ 2Α), στο 2130909940 ή στο neoskosmoscenter@caritas.gr.

مهرجان افريقي

في البقعة الاجتماعية لكاريتاس هيلاس في نيوس كوزموس

تنظم مجموعة النساء الإفريقيات لكاريتاس هيلاس يوم الخميس 18 أكتوبر 2018 من الساعة 11:00 إلى الساعة 19:00 إلى المهرجان الإفريقي ، في الموقع الاجتماعي لكاريتاس هيلاس في نيوس كوزموس (رينيه بيو 2) ، للتعرف على الثقافة الأفريقية ، والاستمتاع بالايقاع الأفريقي والرقص والأذواق من الكامرون وكونغو ، والمشروبات من غانا ، والحرف اليدوية والسينما الأفريقية!!

!!!نحن في انتظاركم مع الفرح

بيانات المشاركة في الخدمة الاجتماعية للمركز

(Rene Pio 2A)

2130909940 neoskosmoscenter@caritas.gr.

جشنواره آفریقا

در مرکز اجتماعی کاریتاس هلاس واقع در نیوکسو

گروه زنان آفریقایی کاریتاس هلاس در روز پنجشنبه ۱۸ اکتوبر ۲۰۱۸ ازساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۹:۰۰ در جشنواره آفریقا، در مرکز اجتماعی کاریتاس هلاس واقع در نیو کوسمو (Rene Pio 2A) سازماندهی و دعوت می کند تا با آفریقایی ها ملاقات کنید  با فرهنگ و سرگرمی در ریتم های آفریقایی، با طعم کامرون و کنگو، نوشیدنی ها و نوشیدنی های غنایی، رقص، صنایع دستی و سینما آفریقایی

!!!با اشتیاق منتظر شما هستیم

ثبت نام در مرکز اجتماعی گاریتاس هیلاس رینه پیوا2 به شماره تلفن 2130909940 یا ایمیل

neoskosmoscenter@caritas.gr.

افریقی تہوار

نیوس کوسمس کاریتاس ھیلاس اسپاٹ میں۔

کاریتاس ھیلاس افریقی خواتین گروپ کو منظم اور آپ سب کودعوت دیتا ھے۔جمعرات 18 اکتوبر 2018 کو 11:00 19:00 افریقی تہوار میں۔ سماجی اسپاٹ نیوس کوسمس کاریتاس ھیلاس ( رین پیو A2) افریقی ثقافت کے بارے میں جانے کے لیۓ لطف اندوز۔ افریقی تال، رقص، کیمرون اور کانگو

سے ذایقہ کے ساتھ اور گھانا دستکاری اور افریقی سینما !!

ہم خوشی کے ساتھ آپ کا انتظار کر رھے ہیں

مرکز کے سماجی سروس ميں شرکت کے بیانات ( رین پیوA2 ) 2130909940 neoskosmoscenter@caritas.gr