Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Αποθήκης στο Κοινωνικό Κέντρο στο Νέο Κόσμο

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Αποθήκης ξεκινά τον Φεβρουάριο στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς
στο Νέο Κόσμο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που αφορά στην «Διαχείριση Αποθήκης» σε συνεργασία με την εταιρεία  Alpha Plan Consultants στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και μάλιστα από διάφορες χώρες: την Ελλάδα, το Αφγανιστάν, το Ιράν, Μπανγκλαντές, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Νιγηρία και το Καμερούν. Έγινε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τη δομή και το περιεχόμενο των μαθημάτων του σεμιναρίου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στο εν λόγω αντικείμενο μέσα από ένα εντατικό σεμινάριο δύο μηνών που θα πραγματοποιηθεί εντός του Κοινωνικού Κέντρου στο Νέο Κόσμο.  Όπως όλες οι υπηρεσίες της Κάριτας Ελλάς, τα σεμινάρια κατάρτισης παρέχονται δωρεάν προς όλους τους συμμετέχοντες. Στο τέλος του σεμιναρίου φυσικά θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης και όλοι οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν από την Υπηρεσία Συμβουλευτικής της Κάριτας Ελλάς στη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο κατάρτισης εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας