Εβδομάδα Ελληνικής Γιορτής στον Νέο Κόσμο

«Εβδομάδα Ελληνικής Γιορτής» διοργανώνει στις αρχές Οκτωβρίου η Κάριτας Ελλάς, στo πλαίσιo της εκμάθησης ελληνικής γλώσσας, στο Κοινωνικό Κέντρο στο Νέο Κόσμο. Στόχος η γνωριμία και η επαφή των προσφύγων με την ελληνική κουλτούρα, ενισχύοντας έτσι την ένταξη και ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία.

Η Κάριτας Ελλάς σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 1 έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στο Κοινωνικό Κέντρο στον Νέο Κόσμο, Ρενέ Πυώ 2Α.

Πρόγραμμα:

• Δευτέρα 01/10: Ελληνικός κινηματογράφος της Φίνος Φίλμ, «Η Αλίκη στο Ναυτικό», ώρα: 19:30.
  • Τρίτη 02/10: Εκδήλωση με δημιουργική απασχόληση, κατασκευές και χειροτεχνίες.

Ελληνική Μουσική και γεύσεις από Ελλάδα, ώρα: 11:00-17:00.

• Τετάρτη 03/10: Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Λουτρό των Αέρηδων, στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων και περίπατος στα γραφικά σοκάκια της περιοχής της Πλάκας, ώρα: 11:00-17:00.
  • Πέμπτη 04/10: Ελληνικός κινηματογράφος της Φίνος Φίλμ, «Γοργόνες και Μάγκες», ώρα: 19:30.
  • Παρασκευή 05/10: Μάθημα μπουζούκι και μάθημα παραδοσιακών χορών, Συζήτηση για την Ελληνική κουλτούρα και ιστορία, ώρα: 12:00-17:00.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!!

Δηλώσεις συμμετοχής στη Κοινωνική Υπηρεσία του κέντρου (Ρενέ Πυώ 2Α), στο 2130909940 ή στο neoskosmoscenter@caritas.gr.