Η Κάριτας Ελλάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το προσωπικό της

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το προσωπικό της, έκοψε η Κάριτας Ελλάς την Τρίτη 16 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα στην αίθουσα της δομής φιλοξενίας της Κάριτας Ελλάς στην Καλλιθέα, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών Σεβασμιότατος π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος, ο Πρόεδρος της Κάριτας Ελλάς Πανοσιολογιότατος π. Αντώνιος Βουτσίνος και η Γενική Γραμματέας Ελισσάβετ Ιουστινιανού, ενώ το «παρών» έδωσαν όλοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της Κάριτας Ελλάς.

Πριν την κοπή της πίτας, ο Πανοσιολογιότατος π. Αντώνιος διάβασε απόσπασμα από το 25ο Κεφάλαιο του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου, εδάφια 31-46. Ο Σεβασμιότατος π. Σεβαστιανός την ευλόγησε και την έκοψαν ο Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας, και η Μαρία Αλβέρτη, Διευθύντρια της Κάριτας Ελλάς. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο διερμηνέας του προγράμματος «Μετάβασις» στη Θεσσαλονίκη Ali Mohammadi Abbasabad.

Και του χρόνου!