Σεμινάριο Εκπαίδευσης για τεχνικούς Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Κυψέλη

Με «δίψα για μάθηση» ξεκίνησε το σεμινάριο εκπαίδευσης για τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη!

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο κατάρτισης στον τομέα της επισκευής η/υ, τάμπλετ και κινητών τηλεφώνων του Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη, σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση «Επανεκκίνησις». Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των δύο συνεργαζόμενων φορέων στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, τρεις φορές την εβδομάδα, σε πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Το ωράριο είναι ιδιαιτέρως εντατικό, με σκοπό όχι μόνο να προωθήσει την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο τομέα επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά ακόμα περισσότερο, με απώτερο στόχο τα άτομα να διασυνδεθούν με την αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στο πρώτο μάθημα ήταν ιδιατέρως ενθαρρυντική, ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα!

Το σεμινάριο κατάρτισης εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Κοινωνική και Οικονομική ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα» που αφορά την υποστήριξη και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Ελβετίας