Συμβουλευτική για τη δημιουργία επιχείρησης στο Κοινωνικό Κέντρο του Νέου Κόσμου

Συμβουλευτική για τη δημιουργία επιχείρησης

Στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο παρέχονται ατομικές συνεδρίες οικονομικής και νομικής συμβουλευτικής για την έναρξη και λειτουργία ατομικής επιχείρησης ή εταιρείας σε αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες, μετανάστες και σε ευάλωτες ομάδες που διαμένουν στην Ελλάδα. Στις συνεδρίες αυτές ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για τις διαδικασίες σύστασης, οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης καθώς και για τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου. Επίσης, παρέχονται εξειδικευμένες συμβουλές σε εργασιακά θέματα καθώς και στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες για πρόσβαση και παραπομπή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή

μετά από εγγραφή τους στην κοινωνική υπηρεσία.

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού.

Κοινωνικό Κέντρο Νέου Κόσμου

Ρενέ Πυώ 2A, Αθήνα

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-17:00
neoskosmoscenter@caritas.gr, Τηλ: 213-0909940

Η υπηρεσία εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας.