Τριήμερο Ελληνικής Γιορτής  στο Κοινωνικό Κέντρο του Νέου Κόσμου

Στο πλαίσιο της εκμάθησης ελληνικής γλώσσας το Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, διοργανώνει το Τριήμερο Ελληνικής Γιορτής, με σκοπό την γνωριμία και την επαφή των συμμετεχόντων με τον ελληνικό πολιτισμό και τη κουλτούρα. Ενισχύοντας έτσι την ένταξη και την ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στις δράσεις μας που θα πραγματοποιηθούν από τη Τετάρτη 25 έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στη διεύθυνση Ρενέ Πυώ 2Α.

  • Τετάρτη 25/09: Εκδήλωση με δημιουργική απασχόληση, κατασκευές, χειροτεχνίες και γλωσσικά παιχνίδια. Ελληνική Μουσική και γεύσεις από Ελλάδα, ώρα: 12:00-16:00.
  • Πέμπτη 26/09: Ελληνικός κινηματογράφος της Φίνος Φίλμ, «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», ώρα: 19:30.
  • Παρασκευή 27/09: Εκπαιδευτική εκδρομή στο ιστορικό Κέντρο της πόλης και περίπατος στα γραφικά σοκάκια της περιοχής της Πλάκας, ώρα: 14:00-17:00.

 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!!

***Δηλώσεις συμμετοχής στη Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου (Ρενέ Πυώ 2Α), στο 2130909940 ή στο neoskosmoscenter@caritas.gr.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας