Διερμηνέα Φαρσί για τη Θεσσαλονίκη αναζητά η Κάριτας Ελλάς

H Κάριτας Ελλάς αναζητά Διερμηνέα Φαρσί – Πολιτισμικό Διαμεσολαβητή για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αστικού Καταλύματος 2018 – Στέγαση Προσφύγων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων και δ) Δήλωση Συναίνεσης.

Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση job.caritas1@caritas.gr και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΔΠΔ 09/2018 – Διερμηνέας Φαρσί/Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΦΑΡΣΙ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CRS_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ