Διερμηνέα Γαλλικών αναζητά η Κάριτας Ελλάς

Μία θέση Διερμηνέα Γαλλικών με μερική απασχόληση προκηρύσσει η Κάριτας Ελλάς για την περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική και Οικονομική Ένταξη Προσφύγων και Μεταναστών στην Αθήνα».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά  στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων και δ) Δήλωση Συναίνεσης. Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση job.caritas2@caritas.gr και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΔΠΔΓ 613/2018– Διερμηνέας Γαλλικών/Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής/τρια – Πρόγραμμα «Κοινωνική και Οικονομική Ένταξη Προσφύγων και Μεταναστών στην Αθήνα».

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών ορίζεται η Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018.

Δείτε τη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ