Νέα θέση εργασίας στην Κάριτας Ελλάς

Μία θέση Υπεύθυνου Λειτουργίας Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας προκηρύσσει η Κάριτας Ελλάς για την περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική και Οικονομική Ένταξη Προσφύγων και Μεταναστών στην Αθήνα».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων και δ) Δήλωση Συναίνεσης.

Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση job.caritas2@caritas.gr και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΥΛΚ 8/2018 – Υπεύθυνος/η Λειτουργίας Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας, Πρόγραμμα «Κοινωνική και Οικονομική Ένταξη Προσφύγων και Μεταναστών – Αθήνα».

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ

Κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ