Πέντε νέες θέσεις εργασίας στην Κάριτας Ελλάς

Η Κάριτας Ελλάς προκηρύσσει πέντε νέες θέσεις εργασίας για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστικού Καταλύματος 2018 – Στέγαση Προσφύγων / Urban Shelter Project 2018.

Πιο συγκεκριμένα αναζητούνται Υπεύθυνος Πεδίου, Κοινωνικός Λειτουργός, Βοηθός Υλοποίησης Προγράμματος, Διερμηνέας – Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής Αραβικών και Διερμηνέας – Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής Σοράνι-Κιρμαντζί.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά  στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων και δ) Δήλωση Συναίνεσης. Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση job.caritas2@caritas.gr και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης:

•  ΥΠ 561 /2018 – Υπεύθυνος Πεδίου, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».
  •  ΚΛ 560/2018 – Κοινωνικός Λειτουργός, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».
  • Για τον/την Βοηθό Υλοποίησης Προγράμματος: ΒΥΠ 559 /2018 – Βοηθός Υλοποίησης Προγράμματος, «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».
  • Για τον/την Διερμηνέα Αραβικών: ΔΠΑ 558/2018 – Διερμηνέας Αραβικών /Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».
  • Για τον/την Διερμηνέα Σοράνι-Κιρμαντζί: ΔΣΚ 557/2018 – Διερμηνέας Σοράνι-Κιρμαντζί /Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT 2018».

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών ορίζεται η Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Δείτε την΄ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για τη θέση του Υπεύθυνου Πεδίου

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για τη θέση του Κοινωνικού Λειτουργού