Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ανακούφισης Πληγέντων από τις πυρκαγιές Αττικής

Η Κάριτας Ελλάς συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Ο Οργανισμός, μετά από την ενημέρωση του πυρόπληκτου κοινού των όμορων δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου, από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και μέσα σε κλίμα ζεστής υποδοχής, ξεκίνησε στο Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» τη διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ανακούφισης των Πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής. Το Πρόγραμμα αφορά την καταβολή επιδόματος 1500€ σε 100 οικογένειες.

Η Κάριτας Ελλάς εστιάζει στην υπηρεσία των πιο αδύναμων και, γνωρίζοντας τον μεγάλο αριθμό των πυρόπληκτων, έχει βάλει ως γνώμονα την μεγαλύτερη ευαλωτότητα. Η προσέλευση του κοινού είναι μεγάλη και η εξυπηρέτησή του άρτια.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την The Coca Cola Foundation, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και η καταβολή των δικαιολογητικών ισχύει μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.    

H διαδικασία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ανακούφισης των Πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής, το οποίο χρηματοδοτείται από το The Coca-Cola Foundation, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.